Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Έρχεται ο «Λαγοπόδαρος» στα Λουτρά Υπάτης !

Την Τρίτη Κυριακή κάθε Σεπτέμβρη και στη μαρτυρική Υπάτη, διοργανώνεται ο Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής»  ( Hercules Marathon ), απόστασης 43χλμ. και θετικής υψομετρικής +3000μ. Μαζί διεξάγονται και δυο μικρότεροι αγώνες , ο «Ελλέβορος» 16,2 χλμ (+1180μ. θετικής υψομετρικής) και οι «Φαρμακίδες», 6,4 χλμ.
Στα πλαίσια αυτών των αγώνων και για την προώθηση της άθλησης σε μικρότερες ηλικίες, διοργανώνεται την παραμονή των παραπάνω αγώνων, στα Λουτρά Υπάτης, αγώνας με τη συμμετοχή μικρών παιδιών με την ονομασία «Λαγοπόδαρος», απόστασης χιλίων μέτρων.  Και οι τρεις αγώνες αυτοί, εκτείνονται στις πανέμορφες πλαγιές αλλά και στις κορυφές της Οίτης , δίνοντας την ευκαιρία  σε αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να θαυμάσουν την σπάνια βιοποικιλότητα που προσφέρει το βουνό του Ηρακλή.

Η γιορτή ξεκινά με τον αγώνα του «Λαγοπόδαρου» για τους μικρούς αθλητές!
Η αυλαία για τον 11ο   Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλής» θα ανοίξει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στον παιδικό αγώνα «Λαγοπόδαρος», με τα παιδιά που θα τρέξουν μια απόσταση 1000 μέτρων, στο καταπράσινο πάρκο των Λουτρών Υπάτης, δίπλα στην Ιαματική Πηγή.
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

17:30 «Λαγοπόδαρος» Αγώνας 1000μ. για παιδιά στο Πάρκο Λουτρών Υπάτης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου