Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ενημερωτική εκδήλωση από τον Σύλλογο «Τραχίνα», με θέμα : Αθλητισμός και Υγεία.

Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» ,  εκτός της αγωνιστικής παρουσίας , συνεχίζει τις δράσεις του και στο επίπεδο της ενημέρωσης σχετικά με την αθλητική δραστηριότητα, την ασφάλεια αλλά και τη σωστή προετοιμασία.
Στα πλαίσια αυτά , διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση και ανοιχτή συζήτηση, με δυο εκλεκτούς επιστήμονες , έναν από το χώρο της υγείας και έναν από το χώρο του αθλητισμού, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των μελών  του αλλά  και για κάθε αθλούμενο που  επιθυμεί να παρακολουθήσει.

Οι ομιλητές και τα θέματα της παρουσίασης, έχουν ως εξής :

Α) Ο Ιατρός , καρδιολόγος  Κωνσταντίνος Δ Τσοβόλας MD, PhD , με θέμα : " Ωφελέειν και μη βλάπτειν: η καρδιά  του μαραθωνοδρόμου σε κίνδυνο; "

Β) Ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής Ζαλαβράς Αθανάσιος, με τίτλο : "Βασικές αρχές προπόνησης αερόβιας αντοχής για ερασιτέχνες δρομείς  μεγάλων αποστάσεων"

Καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού , σε μια ενδιαφέρουσα ομιλία αλλά και την ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει, το Σάββατο  1 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00, στη αίθουσα του ΤΕΕ, Πλατεία Ελευθερίας 3 ( 4ος όροφος ).
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Let’s Do It Greece 2017 : Ο Σύλλογος «Τραχίνα» στις Θερμοπύλες !

Ο Σύλλογος "Τραχίνα" πιστός στο ραντεβού με τη Πανευρωπαϊκή εθελοντική καμπάνια " Let’s do it", συμμετέχει και φέτος, καθαρίζοντας όπως και πέρυσι τον Ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών.
Ο Σύλλογος, έχει «υιοθετήσει»  από το 2015  αυτόν τον χώρο, κάνοντας   επισκέψεις κατά διαστήματα , με σκοπό τη διατήρηση του περιβάλλοντα χώρου του Μνημείου αλλά και του Καινοτομικού Μουσείου, σε τέτοια κατάσταση , που θα μπορεί να είναι επισκέψιμος και καθαρός.

Περιμένουμε όλα τα μέλη αλλά και φίλους η Συλλόγους που θέλουν να βοηθήσουν, να συνεργαστούμε, μέσα από μια γιορτή για τον εθελοντισμό, αναδεικνύοντας , Ιστορία, Αθλητισμό αλλά και Πολιτισμό.
Ραντεβού  την Κυριακή 2 Απριλίου , στις 10:00 πμ στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης  Θερμοπυλών !
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Αγωνιστική συνέχεια στα επιβλητικά Μετέωρα, για τους δρομείς του Συλλόγου «Τραχίνα» !


Η αγωνιστική συνέχεια, δόθηκε στην Καλαμπάκα και τα όμορφα Μετέωρα σήμερα, για τους δρομείς του Συλλόγου «Τραχίνα», με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο οποίος, έφερε και πολύ καλές ατομικές επιδόσεις.Μετά την πολυπληθή συμμετοχή , στον Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας», μέλη του συλλόγου , έτρεξαν και στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας «Θανάσης Σταμόπουλος».
Είχαν προηγηθεί συμμετοχές των μελών και σε άλλους αγώνες , δρόμου και βουνού, όπως επίσης και συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τριάθλου.
Αξίζει να σημειωθεί , ότι σήμερα συμμετείχε μέλος μας και στον Μαραθώνιο της Βαρκελώνης, για δεύτερη μάλιστα φορά, ο οποίος τερμάτισε με επιτυχία , με χρόνο 04:43:42.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι συμμετοχές των μελών :
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

8ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός» στις Θερμοπύλες!

Κυριακή 7 Μαΐου 2017
Ελάτε να τρέξουμε στην όμορφη αλλά και ιστορική διαδρομή!!
Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, προκηρύσσει τον 8ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος 16χλμ. με την ονομασία «Ανόπαια Ατραπός». Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 σε μονοπάτια του ελατοσκέπαστου όρους Καλλίδρομου.
 Η διαδρομή είναι ιστορική καθώς είναι αυτή που χρησιμοποίησε ο Εφιάλτης για να οδηγήσει τους Πέρσες πίσω από τις Θερμοπύλες.
Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόπος Εγγραφής Για να συμμετάσχει κανείς στον αγώνα θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1998 και πριν). Διαφορετικά απαιτείται γραπτή άδεια από τον γονέα η κηδεμόνα.( Υπεύθυνη δήλωση θα υπάρχει στη γραμματεία του αγώνα ). Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2 Μαϊου 2017 ή με τη συμπλήρωση 300 συμμετοχών.

Η συμμετοχή μπορεί να δηλωθεί με online εγγραφή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...