Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ο Σύλλογος "Τραχίνα", έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του !

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ,η κοπή της πίτας  , των μελών  του συλλόγου Τραχίνα, με μεγάλη συμμετοχή, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα , παρουσία και πολλών  φίλων του συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Αντωνίου, στην έναρξη της γιορτής, ευχαρίστησε τα μέλη για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα, αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε , η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία όσον αφορά στις δραστηριότητες συνολικά και ευχήθηκε  για μια ακόμη πιο επιτυχημένη νέα χρονιά.
Ήταν μια ευκαιρία για να βρεθούν όλοι μαζί, παλιά αλλά και πολλά νέα μέλη αυτής της αθλητικής οικογένειας  αλλά και  να ανταλλάξουν απόψεις  σε μια περίοδο που όλοι προγραμματίζουν   τους στόχους της νέας χρονιάς .
Μεγάλος τυχερός της χρονιάς , ο Μιχάλης Παναγιώτου, ο οποίος βρήκε το φλουρί αλλά και τουλάχιστον τριάντα ακόμη φίλοι, οι οποίοι έφυγαν με ένα δώρο , από την κλήρωση που ακολούθησε.
Το ΔΣ ευχαριστεί τα μέλη του για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου και εύχεται σε όλες και όλους , μια καλή δρομική χρονιά, με υγεία και πολλές εμπειρίες .













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου