Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Χωρίς "διακοπές" , οι συμμετοχές των μελών του Συλλόγου "Τραχίνα" και τον Αύγουστο !!

Χωρίς "διακοπές" , οι συμμετοχές των μελών του Συλλόγου "Τραχίνα" και τον Αύγουστο, μιας και οι συνολικές συμμετοχές πέρασαν τις 55.
Από το Καρπενήσι και τα Κοκκάλια , μέχρι Μενδενίτσα Αράχωβα   αλλά και τα όμορφα Τζουμέρκα, έδωσαν το παρών οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, με σημαντικές διακρίσεις αλλά και πολύ καλές εμφανίσεις.
Μαζικότερες συμμετοχές , είχαμε, στο Καρπενήσι με 11 μέλη μας, στη Μενδενίτσα με 14 μέλη και στον Ευρυτάνειο Δρόμο ( Κοκκάλια - Κρίκελο ) με  22 μέλη.
Επόμενος στόχος , δεν μπορεί να είναι άλλος από τον 10ο επετειακό Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλή» (Hercules Mountain Marathon) , μαζί με τους άλλους δυο αγώνες , τον "Ελλέβορο" 16,2 χλμ και το "Μονοπάτι Φαρμακίδων" 6,5 χλμ.
Ραντεβού όλοι στην Υπάτη , στη γιορτή του Ορεινού τρεξίματος, στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου !!
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

"Στη σκιά του Κριάκουρα" ο Σύλλογος "Τραχίνα" !

Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 στα Θεοδώριανα Άρτας διεξήχθη ο 3ος αγώνας “Στην σκιά του Κριάκουρα”. Νικητές του μεγάλου αγώνα των 21χλμ ο Γιώργος Διαλεκτός της Salomon Hellas και η Αναστασία Μαρκάτου  (ODLO / LA SPORTIVA / GOJI BERRY TEAM).Εκπροσώπηση είχε και ο Σύλλογος "Τραχίνα", με 4μελή ομάδα, η οποία έτρεξε στα όμορφα Τζουμέρκα , αποσπώντας και διάκριση , με την πρώτη θέση κατηγορίας στις γυναίκες για την Αγγελική Καγκαρά .
Συγχαρητήρια στα μέλη που μας εκπροσώπησαν και καλή συνέχεια !
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Με 14 μέλη του , έκανε τη "10η Διάσχιση Καλλιδρόμου" ο Σύλλογος Τραχίνα !

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 13 Αυγούστου στην ιστορική Μενδενίτσα Φθιώτιδας ο 10ος Λαϊκός αγώνας δρόμου 13700 μ και ο αντίστοιχος αγώνας για παιδιά και αρχάριους δρομείς 1700μ ο γύρος του χωριού.
O Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας "Τραχίνα", εκπροσωπήθηκε όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια , με πολυάριθμη αποστολή, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις ,με αποκορύφωμα την τρίτη θέση στις γυναίκες , την οποία κατέκτησε το νέο μέλος του Συλλόγου , Βελαώρα Αργυρώ.
Στους άνδρες, για τα   μέλη του Συλλόγου μας , τις τρεις πρώτες θέσεις , κατέλαβαν  ο Κατσίκας Φάνης, επίσης νέο μέλος του Συλλόγου, με 58 λεπτά και 37 δεύτερα ( πέμπτη θέση γενικής ), ο Τζαβαλής Αθανάσιος με 01:03:09 και ο Μιχαήλ Παναγιώτου με 01:08:20.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους αλλά καλή συνέχεια  !

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα παρακάτω.
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Faethon Olympus Marathon 44km D+3500m

Ένας αγαπημένος αγώνας, σε ένα πολύ όμορφο μέρος, ξέρω ότι κάθε χρόνο το ραντεβού θα έχει δοθεί στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας.
 Αρχικά θα αναφερθώ στην διαδρομή. Η οποία είναι όντως αρκετά απαιτητική, μια διαδρομή που για περίπου 30χλμ κινείται πάνω απο τα 2.000μ υψόμετρο.
 Η αίσθηση που σου προσφέρει όμως να τρέχεις σε αυτό το ύψος και στο απαιτητικό πετρώδες ανάγλυφο του Ολύμπου είναι εξαιρετική, νιώθεις ημίθεος τρέχοντας τις κορυφογραμμές αυτές.
Η θέα πραγματικά πολύ όμορφη τόσο στο ξημέρωμα ανεβαίνοντας τις πρώτες κορυφές και αντικρίζοντας τον Θεσσαλικό κάμπο, όσο και όταν φτάνουμε στην κορυφή Σκολιό 2911μ και αντικρίζουμε τα καζάνια Ολύμπου και τις ορθοπλαγιές του Μύτικα και του Στεφανιού. Η θέα σε ακολουθεί σε όλο το κατέβασμα από την κορυφή μέχρι να αφήσεις την κορυφογραμμή.

 

Η τροφοδοσία του αγώνα θεωρώ πλήρης παρότι αρκετοί σταθμοί είναι δυσπρόσιτη και γίνεται χρήση μουλαριών για να μπορέσουν να στηθούν. Η διοργάνωση και ο τρόπος φιλοξενίας των διοργανωτών είναι πραγματικά εξαιρετικά.
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ο Σύλλογος "Τραχίνα" στον "Ευρυτάνειο Δρόμο" 2016.

Με μαζική συμμετοχή και πολλές διακρίσεις , για τα μέλη του Συλλόγου "Τραχίνα", πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ευρυτάνειος Δρόμος, αγώνας 19,5 χιλιομέτρων, προς τιμήν όσων πέσανε στη μάχη ενάντια στους Γαλάτες , το 279 πχ.
Ο αγώνας ξεκίνησε από τον Ιστορικό χώρο που έγινε η μάχη , τη θέση "Κοκκάλια" και ο τερματισμός έγινε στην πλατεία της τοπικής κοινότητας Κρικέλου.
Συνολικά, 22 αθλητές του Συλλόγου έλαβαν μέρος , με 7 από αυτούς να ανεβαίνουν στο βάθρο αλλά και όλους τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες να τερματίζουν επιτυχώς.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη και καλή συνέχεια στη "γειτονική" Μενδενίτσα !

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα :
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Με 11άδα , ο "Σύλλογος Τραχίνα" στο Energy Duathlon Karpenissi 2016

Το Energy Duathlon Karpenissi 2016 σημειώθηκε μεγάλη επιτυχία. Ο Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Energy Races συνδιοργάνωσαν τον αγώνα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και φρόντισαν για να συμβεί αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Κυριακή 31 Ιουλίου.
Μεγάλη η συμμετοχή και σε αυτόν τον αγώνα , για τον Σύλλογο «Τραχίνα» , ο οποίος έλαβε μέρος με 11 αθλητές του, σε όλα τα αγωνίσματα.
Διεξήχθησαν το δίαθλο Duathlon Long Distance (9-44-7 χλμ), η σκυταλοδρομία relay long distance (9-44-7 χλμ), το δίαθλο Duathlon Sprint Distance (3-22-3 χλμ), η σκυταλοδρομία sprint distance (3-22-3 χλμ) ο αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων με την ονομασία «Energy Run Karpenissi 10k), η διαδρομή «Fun Run 3 χιλιομέτρων, που περιελάμβανε τρέξιμο η περπάτημα) και ο παιδικός αγώνας δρόμου 1 χιλιομέτρου «Energy Run Kids Karpenissi», που ξεκίνησαν λίγο αργότερα.
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...