Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Στην τελική ευθεία για τον 7ο Ορεινό αγώνα "Ανόπαια Ατραπός"

Καθώς λίγες ημέρες απομένουν για αυτό τον ιστορικό ορεινό αγώνα οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις  250, θυμίζουμε στους δρομείς ότι οι εγγραφές συνεχίζονται στο http://trahina-runners.blogspot.gr,  μέχρι τη συμπλήρωση των 300 αθλητών. Ο αριθμός που θέτει η διοργάνωση σαν μέγιστο είναι συμβολικός θέλοντας να τιμήσει τους τριακόσιους πολεμιστές του Λεωνίδα που θυσιάστηκαν στη Μάχη των Θερμοπυλών.
Ενημερωτικά, σας υπενθυμίζουμε τα εξής :
Ο τερματισμός θα γίνει στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών (Μουσείο), πολύ κοντά στο Μνημείο του Λεωνίδα. Εκεί θα βρίσκεται και η γραμματεία από όπου οι αθλητές θα παραλάβουν και τους αριθμούς συμμετοχής.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χορηγός του αγώνα είναι η αθλητική Dynafit και τα καταστήματα Κλαουδάτος και στον  χώρο τερματισμού θα υπάρχει περίπτερο με τα προϊόντα της εταιρείας.
Δωρεάν μεταφορά αθλητών με λεωφορεία της διοργάνωσης από το χώρο τερματισμού στο χώρο εκκίνησης.
Ακριβώς απέναντι από το χώρο τερματισμού υπάρχει η ιαματική πηγή Θερμοπυλών με νερό στους 40οC, ιδανικό για αποκατάσταση μετά των αγώνα.
Σε απόσταση 1.5χλμ. υπάρχει η Ιαματική πηγή Καλλιδρόμου (με φυσική πισίνα) με νερό στους 35οC, ιδανικό για αποκατάσταση μετά των αγώνα.
Ηχητικά η διοργάνωση θα καλυφθεί από τον γνωστό DJ Pappas
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ο Σύλλογος "Τραχίνα" στο 9ο "Μονοπάτι Παρνασσού".‏

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Απριλίου στην Αμφίκλεια το Μονοπάτι Παρνασσού με πάνω από 600 δρομείς να συμμετέχουν στους αγώνες των 24,2 των 10,9 και των 6 χιλιομέτρων.Δυναμική παρουσία  για το σύλλογο "Τραχίνα" με περισσότερους από 30 αθλητές και στους 3 αγώνες,πολύ καλές επιδόσεις και 2 θέσεις στο βάθρο στον αγώνα των 6 χιλιομέτρων.
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους.
Παρουσία επίσης , είχε ο Σύλλογος και στον 7ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, στον οποίο εκπροσωπήθηκε από την αθλήτρια,  Κωνσταντία Κουκούλη.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Σε Βελιγράδι και Βόλο "έτρεξε" ο Σύλλογος "Τραχίνα".

Πλούσιο σε δράση και αυτό το διήμερο για τους απανταχού δρομείς με τον 2ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τον παράλληλο 23ο Δρόμου Υγείας 3χλμ να σημειώνει μεγάλη επιτυχία,παρουσία 1200! δρομέων.
Μεγάλη ελληνική συμμετοχή και στο Μαραθώνιο Βελιγραδίου με 83! ελληνικές συμμετοχές στους συνολικά 740 τερματίσαντες με το Λαρισαίο Κακαρόντζα Αντώνη να καταλαμβάνει την τιμητική 4η θέση και τους Γαρτσιώνη Ιωάννη και Κωνσταντίνο Κοτρώνη να εκπροσωπούν το Σύλλογο "Τραχίνα".

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες.

διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Let's Do It "Τραχίνα" και φέτος στις Θερμοπύλες !

Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας "Τραχίνα" , συμμετείχε και φέτος στην καμπάνια Let's Do It Greece, καθαρίζοντας συμβολικά τον Ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών, κάνοντας πράξη , την "υιοθεσία" του χώρου .
Δυστυχώς και φέτος τα σκουπίδια ήταν αρκετά, γεγονός που κάνει πιο αναγκαίες τέτοιες προσπάθειες ευαισθητοποίησης και δείχνει πόσο σημαντική είναι η συμβολή όλων μας , για να αλλάξει εικόνα το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.
"Γίνε η αλλαγή" που θέλεις λοιπόν και ραντεβού το 2017 και πάλι εδώ !
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σε έξι αγώνες συμμετείχε τις δυο τελευταίες εβδομάδες ο Σύλλογος "Τραχίνα"

Σε έξι  αγώνες, δρόμου αλλά και βουνού , συμμετείχε τις δυο τελευταίες εβδομάδες ο Σύλλογος "Τραχίνα" , με τους αθλητές του να κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις.
Από το Run Greece της Λάρισας , στον Ορεινό Μαραθώνιο Ταϋγέτου, από κει στην πανέμορφη Ύδρα αλλά και στον γειτονικό Νομό Καρδίτσας με έναν νέο αγώνα δρόμου , προς τιμήν του Πλαστήρα.
Οι συμμετοχές , δεν αρκέστηκαν μόνο σε Ελληνικό έδαφος, μιας και είχαμε εκπροσώπηση και στον Μαραθώνιο της Ρώμης, με μια γυναικεία παρουσία.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση του Συλλόγου «Τραχίνα»

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Σάββατο 9/4/2016 η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος «Τραχίνα»  με θέμα :  «Τα οφέλη της Εργομετρικής Αξιολόγησης –  Η Κατάλληλη Διατροφή και τα Επίπεδα Υδάτωσης σε Δρομείς».

Ομιλητής , ο Δρ Μπάρδης  Κων/νος , Εργοφυσιολόγος Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου – Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας  και Διατροφής. Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Πανεπιστήμο του Αρκάνσας των ΗΠΑ. Human Performance Lab. Επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου .





 ‘Έντονο το ενδιαφέρον , από ένα όλο και αυξανόμενο «κοινό», το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις  ακόμη και στην Ελλάδα , άκουσε με προσοχή τις συμβουλές ενός ειδικού σε θέματα διατροφής και σωστής προετοιμασίας , για αθλητές όλως των ταχυτήτων.
Η  εκδήλωση, έκλεισε με συζήτηση και διάλογο, ο οποίος έλυσε πολλές απορίες  σχετικά με τη σωστή προετοιμασία , τον απαιτούμενο έλεγχο διατροφής αλλά και τον ενδεδειγμένο συνολικά τρόπο αντιμετώπισης της αθλητικής δραστηριότητας , ο οποίος είναι απαραίτητος για την ασφάλεια των αθλητών.

διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Παρουσίαση του μεταλλίου για την "Ανόπαια Ατραπό" 2016 !

"Φέτος , οι αθλητές που θα τρέξουν σε αυτό τον όμορφο και  Ιστορικό Ορεινό Αγώνα, θα έχουν την τύχη να φύγουν με το μετάλλιο που αναπαριστά τη μάχη των Θερμοπυλών.
Είναι μια ιδιαίτερη χειροποίητη κατασκευή , φτιαγμένη με μεράκι και σεβασμό στην ιστορικότητα του τόπου αλλά και του γεγονότος το οποίο αναπαριστά.
Επίσης , σας υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές, οι οποίες έχουν σαν όριο τις 300 συμμετοχές.

Πληροφορίες για τον αγώνα αλλά και την εγγραφή σας , στη σελίδα του Συλλόγου http://trahina-runners.blogspot.gr/. "


διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...