Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση από τον Σύλλογο «Τραχίνα»

Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» ,  εκτός της αγωνιστικής παρουσίας , συνεχίζει τις δράσεις του και στο επίπεδο της ενημέρωσης σχετικά με την αθλητική δραστηριότητα, την ασφάλεια αλλά και τη σωστή προετοιμασία.
Στα πλαίσια αυτά , διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση και ανοιχτή συζήτηση, με θέμα «Τα οφέλη της Εργομετρικής Αξιολόγησης –  Η Κατάλληλη Διατροφή και τα Επίπεδα Υδάτωσης σε Δρομείς»
Ομιλητής , ο Δρ Μπάρδης  Κων/νος , Εργοφυσιολόγος Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου – Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας  και Διατροφής. Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Πανεπιστήμο του Αρκάνσας των ΗΠΑ. Human Performance Lab. Επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου .
Καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού , σε μια ενδιαφέρουσα ομιλία αλλά και την ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει, το Σάββατο  9 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00, στη αίθουσα του ΤΕΕ, Πλατεία Ελευθερίας 3 ( 4ος όροφος ).
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο Σύλλογος "Τραχίνα" στην Καλαμπάκα και όχι μόνο !

Με συνολικά   40  συμμετοχές το τελευταίο διάστημα για τους δρομείς του συλλόγου "Τραχίνα" με τον 9ο  Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας  «Θανάσης Σταμόπουλος» να "κερδίζει" τους περισσότερους δρομείς του Συλλόγου.
Συμμετοχές είχαμε επίσης στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, στο Μαραθώνιο Βαρκελώνης και στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, σε ορεινό αγώνα τρεξίματος 22 χλμ.

Επόμενη μαζική συμμετοχή , στο "Μονοπάτι Παρνασσού", στην Αμφίκλεια στις 24 Απριλίου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα , από όλους τους αγώνες και τις πρώτες φωτογραφίες. Σύντομα θα προστεθούν και οι φωτογραφίες από τη διοργάνωση.
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Δείτε το trailer του 7ου Ορεινού Αγώνα Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός» !

7ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός» στις Θερμοπύλες!

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Δείτε το trailer του αγώνα και ελάτε να τρέξουμε στην όμορφη αλλά και ιστορική διαδρομή!!

 


διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Προκήρυξη 7ου Ορεινού Αγώνα Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός» : Κυριακή 8 Μαΐου 2016 !

Τεχνικό T-Shirt 2016
7ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος
«Ανόπαια Ατραπός» στις Θερμοπύλες!
Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ελάτε να τρέξουμε στην όμορφη αλλά και ιστορική διαδρομή!!

Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, προκηρύσσει τον 7ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος 16χλμ. με την ονομασία «Ανόπαια Ατραπός».
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 σε μονοπάτια του ελατοσκέπαστου όρους Καλλίδρομου. Η διαδρομή είναι ιστορική καθώς είναι αυτή που χρησιμοποίησε ο Εφιάλτης για να οδηγήσει τους Πέρσες πίσω από τις Θερμοπύλες.
Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόπος Εγγραφής
Για να συμμετάσχει κανείς στον αγώνα θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1997 και πριν). Διαφορετικά απαιτείται γραπτή άδεια από τον γονέα η κηδεμόνα.( Υπεύθυνη δήλωση θα υπάρχει στη γραμματεία του αγώνα )
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  4 Μαϊου 2016 ή με τη συμπλήρωση 300 συμμετοχών.

Η συμμετοχή μπορεί να δηλωθεί με online εγγραφή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...