Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Η Νύχτα των Κενταύρων ( Night of the Centaurs), με συμμετοχές και μελών του Συλλόγου "Τραχίνα"

Η «Νύχτα των Κενταύρων» είναι μια νέα εκδήλωση ορειβατικού σκι που πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο την Τετάρτη 28/12/2016.
 Αφορούσε  όλους τους φίλους του βουνού και της χιονοδρομίας με στόχο την γνωριμία με το υπέροχο αυτό άθλημα.  Οι αρχάριοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν  ορειβατικό σκι με εξοπλισμό που προσέφερε δωρεάν το κατάστημα www.klaoudatos-skishop.gr.  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και προβολή της ταινίας Frozen Ambrosia στο καφέ "Πλειάδες"
Για τους μυημένους στο σπορ έγινε και ένας μίνι open αγώνας  με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μάλιστα ο αγώνας ήταν νυχτερινός. Οι διαδρομές ήταν δύο (μικρή και μεγάλη) και το Σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος και ο Πρατίλας Λουκάς. Ο Κωνσταντίνος κατέλαβε τη 2η θέση με χρόνο 1:34’ και ο Λουκάς τη 3η θέση με χρόνο 1:46’ (στη μεγάλη διαδρομή και οι δύο). Νικητής αδιαφιλονίκητος ο Αρώνης Πλάτων με χρόνο 1:10’. Στη μικρή διαδρομή νικητής  ο Λάζαρος Μποτέλης.

Οι ισχυροί άνεμοι, απέτρεψαν πολλούς από το να βρεθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου για την εκδήλωση. Οι συμμετοχές ήταν περίπου 50 αλλά σίγουρα όλοι απόλαυσαν το αρκετό χιόνι (το προηγούμενο βράδυ προστέθηκε 10εκ πούδρα).
 Οι συνθήκες ήταν δύσκολες όμως η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και θα καθιερωθεί.
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βάραλης





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου