Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Στην τελική ευθεία για τον 7ο Ορεινό αγώνα "Ανόπαια Ατραπός"

Καθώς λίγες ημέρες απομένουν για αυτό τον ιστορικό ορεινό αγώνα οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις  250, θυμίζουμε στους δρομείς ότι οι εγγραφές συνεχίζονται στο http://trahina-runners.blogspot.gr,  μέχρι τη συμπλήρωση των 300 αθλητών. Ο αριθμός που θέτει η διοργάνωση σαν μέγιστο είναι συμβολικός θέλοντας να τιμήσει τους τριακόσιους πολεμιστές του Λεωνίδα που θυσιάστηκαν στη Μάχη των Θερμοπυλών.
Ενημερωτικά, σας υπενθυμίζουμε τα εξής :
Ο τερματισμός θα γίνει στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών (Μουσείο), πολύ κοντά στο Μνημείο του Λεωνίδα. Εκεί θα βρίσκεται και η γραμματεία από όπου οι αθλητές θα παραλάβουν και τους αριθμούς συμμετοχής.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χορηγός του αγώνα είναι η αθλητική Dynafit και τα καταστήματα Κλαουδάτος και στον  χώρο τερματισμού θα υπάρχει περίπτερο με τα προϊόντα της εταιρείας.
Δωρεάν μεταφορά αθλητών με λεωφορεία της διοργάνωσης από το χώρο τερματισμού στο χώρο εκκίνησης.
Ακριβώς απέναντι από το χώρο τερματισμού υπάρχει η ιαματική πηγή Θερμοπυλών με νερό στους 40οC, ιδανικό για αποκατάσταση μετά των αγώνα.
Σε απόσταση 1.5χλμ. υπάρχει η Ιαματική πηγή Καλλιδρόμου (με φυσική πισίνα) με νερό στους 35οC, ιδανικό για αποκατάσταση μετά των αγώνα.
Ηχητικά η διοργάνωση θα καλυφθεί από τον γνωστό DJ Pappas

Οι συνοδοί των αθλητών, κατά την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Μουσείου με οπτικοακουστικό υλικό  για τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών – πληρωμών είναι η Τετάρτη  4/05/2016    ( εφόσον δεν έχει υπερβεί το όριο των 300 εγγραφών ) και δεν δίδεται καμία παράταση, αλλά για τη διευκόλυνσή σας στην  πληρωμή , λόγω των αργιών, η καταβολή του αντιτίμου , μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 6/5/2016.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου