Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Τραχίνα»

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα έγινε την Τετάρτη 14/01/2015 στο Ξενοδοχείο «Έλενα» , ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε για τους αθλητές και φίλους του Συλλόγου , μιας χρονιάς με πλούσια αγωνιστική αλλά και κοινωνική παρουσία.
Έγινε ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες  που πραγματοποίησε το ΔΣ , σχετικά με θέματα διοικητικής , οικονομικής και θεσμικής εκπροσώπησης του συλλόγου , καθώς και αναλυτική  ταμειακή παρουσίαση.
Στη συνέχεια τέθηκαν οι στόχοι της νέας χρονιάς , ακούστηκαν προτάσεις  από τα μέλη και φίλους του Συλλόγου  και  οριστικοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση για το 2015 , η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου  και  σύντομα θα ανακοινωθεί.
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση από τον σύλλογο «Τραχίνα»

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση από τον σύλλογο «Τραχίνα»

Ο Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας η «Τραχίνα» , σας καλεί στην ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί  στις 14/1/2015 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο «Έλενα» ( Θερμοπυλών 6 ).
Σας περιμένουμε , όλες και όλους , να κάνουμε τον ετήσιο απολογισμό μιας  χρονιάς με έντονη παρουσία σε δρομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο  αλλά να βάλουμε όλοι μαζί  και τους στόχους της νέας χρονιάς .

Με εκτίμηση

                                                       Το ΔΣ
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας σε λευκό φόντο , για τον σύλλογο "Τραχίνα" !

Σήμερα, την 1 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00, ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «ΤΡΑΧΙΝΑ» και ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου, με την ευκαιρία της έλευσης τους νέου έτους, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους στο πάρκο «Ισαδάκι».
Οι δρομείς των Συλλόγων, αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές, για υγεία, πρόοδο και ευτυχία και μετά την πρωτότυπη τελετή προπονήθηκαν στο κατάλευκο τοπίο που έδινε έμφαση στο υπέροχο περιαστικό περιβάλλον της πόλης μας,
Μέσα από την δράση και την κίνηση οι δύο σύλλογοι επιδίωξαν να στείλουν το μήνυμα ότι η βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής υγείας του ατόμου σε συνδυασμό με τις από κοινού δράσεις, προάγουν τους σκοπούς τους και ταυτόχρονα τονίζουν την ανάγκη πολιτιστικής ανάδειξης την πόλη μας και της ποιοτικής αναβάθμισης της ζωής μας.

 

διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...