Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας , για τον σύλλογο "Τραχίνα"

Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας "Τραχίνα" καλεί τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00 στο Ισαδάκι. Αμέσως μετά, όλοι μαζί θα καλωσορίσουμε την νέα χρονιά όπως εμείς ξέρουμε, με προπόνηση στη περιοχή του Προφήτη Ηλία, θέτοντας τους νέους αγωνιστικούς στόχους και ευχόμενοι υγεία και τύχη σε όλους τους φίλους δρομείς.

Με εκτίμηση 

Το Δ.Σ
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

"Ασφάλεια" και με πιστοποίηση από τον Σύλλογο "Τραχίνα"

Τσιώτα Παρασκευή
Η σωματική άσκηση είναι μία ανθρώπινη δραστηριότητα η οποία εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου οφέλη για τους αθλούμενους, αφού μέσω αυτής επιτυγχάνεται βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής υγείας.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, η σωματική άσκηση πρέπει να εκτελείται σε ασφαλείς συνθήκες, με κύριο γνώμονα την σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων.

Ο Σύλλογος "ΤΡΑΧΙΝΑ", αντιλαμβανόμενος την σημασία της παροχής Α΄Βοηθειών κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων, διαθέτει πλέον, δύο μέλη πιστοποιημένα στην παροχή Α΄Βοηθειών ώστε να επιτυγχάνεται η ασφαλής άθληση των συμμετεχόντων στις διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνει.


Μέσω της συμμετοχής τους στα σεμινάρια  Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης , πιστοποιημένα από το  European Resuscitation Council  , έγινε δυνατή η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων, οι οποίες πλέον τίθενται στη διάθεση των φίλων του Συλλόγου και προάγουν τα επίπεδα ασφάλειας των αθλητών μας.

Διαβάστε παρακάτω , στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας για την αναγκαιότητα της ενημέρωσης και της επιμόρφωσης στην παροχή πρώτων βοηθειών.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

" Άστεγος για μια μέρα " στις 23 Δεκεμβρίου 2014, για δεύτερη χρονιά .

Ελάτε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας , σε συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας σε αυτές τις δύσκολες  μέρες και φέτος . Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ .

Δείτε επίσης , το ρεπορτάζ από το star Κεντρικής Ελλάδας της περσινής κίνησης αλληλεγγύης στην πλατεία πάρκου ..
"Σε παγκάκι της πλατείας Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας, έμειναν για ένα 24ωρο δύο νέοι... Ο Χρήστος Σολόπουλος και ο Τάσος Βούλγαρης αποφάσισαν να προσποιηθούν τους άστεγους για να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες τους, να στείλουν το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς και να προσπαθήσουν παράλληλα να συγκεντρώσουν τρόφιμα και φάρμακα για όσους τα έχουν ανάγκη. Από το πρωί της Δευτέρας έκαναν σπίτι τους το παγκάκι στην πλατεία και έμειναν εκεί μέχρι το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων."
Άστεγοι για μια μέρα στη Λαμία από LAMIASTARGR

διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...