Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Athens Adventure Film Festival στις 30 Νοεμβρίου 2014

«Τα ανθρώπινα όνειρα και η διαρκής ανάγκη για εξερεύνηση αποτελούν το κίνητρο. Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα κινηματογραφικό ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη ξεκινάει» . Στις 30 Νοεμβρίου 2014 στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού) αθλητές, κινηματογραφιστές, φωτογράφοι και εταιρείες εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων, ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές σε ένα πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, ολοήμερο - θεματικό φεστιβάλ. Το Athens Adventure Film Festival. Το πρώτο Ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας. SKIING, CLIMBING, SURFING, MOUNTAIN BIKING, KAYAKING, ALPINISM, TRAIL RUNNING, SNOWBOARDING & MORE...

 



 Κινηματογραφικές ταινίες - Αφορούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης. Στο σύνολο θα πραγματοποιηθούν 20 προβολές με τις περισσότερες από αυτές να αποτελούν πρεμιέρες στη χώρα μας.
 Ενδεικτική λίστα ταινιών: 
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Την πρώτη Κυριακή του Μαίου 2015 η ''ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ''!


Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας η  ''Τραχίνα'' ανακοινώνει ότι ο 6ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος ''ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ'' θα πραγματοποιηθεί στο Όρος Καλλίδρομο την Κυριακή 3 Μα'ί'ου 2015.Θα ακολουθήσει η προκήρυξη του αγώνα.
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας η «ΤΡΑΧΙΝΑ» στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο  Σύλλογος Δρομέων  Φθιώτιδας η «ΤΡΑΧΙΝΑ»  στον 32ο  Μαραθώνιο της Αθήνας.
Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας.
Χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο έτρεξαν πάνω στην Αυθεντική Διαδρομή των 42,195 χιλιομέτρων που ξεκινά από το Μαραθώνα και καταλήγει στο Παναθηνα'ι'κό Στάδιο.
Οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Συλλόγου ΄΄Τραχίνα'' :
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Η Εβδομάδα Μαραθωνίου επέστρεψε …σαν ίδια, μα τόσο διαφορετική!

Και να, που φτάσαμε άλλη μια χρονιά στην εβδομάδα του Μαραθωνίου της Αθήνας. Τις προηγούμενες χρονιές τον λέγαμε “Κλασικό Μαραθώνιο”, από φέτος τον λέμε “Αυθεντικό Μαραθώνιο”.
Ο Μαραθώνιος μας άλλαξε όνομα, αλλά όλα αυτά που μας οδηγούν σε αυτή την εβδομάδα του Μαραθωνίου παραμένουν, λίγο πολύ τα ίδια. Η προσμονή του αγώνα, η ξεκούραση, οι τεχνικές προετοιμασίες της τελευταίες στιγμής, η αγωνία της έκβασης … η ευχαρίστηση της συμμετοχής στη μεγάλη γιορτή που ουσιαστικά ξεκινάει από την Πέμπτη με την Marathon EXPO.
διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο...